Vragen?     06 470 53 777 / 06 245 82 485
info@hijsmij.nl


Constructie-catogerie├źn

Werkbakken
Hijsbalken
Kranen
Specials

Constructie

Hijsmij.nl is al jaren een ervaren partner in het construeren van hijsmiddelen. Door deze ervaring kunnen wij u helpen met al uw hijsuitdagingen. Hierin hebben wij 4 hoofdcatogerie├źn waar Hijsmij.nl internationaal in construeert.Constructies Werkbakken Hijsmij

Werkbakken

Werkbakken worden gebruikt om materieel/personen door middel van een hijskraan of heftruck naar grotere hoogten te transporteren. Het is hierdoor erg belangrijk dat deze werkbakken van goede kwaliteit zijn en aan de laatste veiligheidseisen voldoen.

Bekijk onze gebouwde werkbakken +
Constructies Hijsbalken Hijsmij

Hijsbalken

De evenaars van Hijsmij zijn geschikt voor diverse doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan het hijsen van containers, units, motoren enz. De evenaars zijn zeer geschikt om te gebruiken met een autolaadkraan of portaalkraan.

Bekijk eens onze gebouwde hijsbalken +
Constructies Kranen Hijsmij

Kranen

Kranen zijn maatoplossingen en uitstekend geschrikt als buitenkranen voor opslag, overslag of productieterreinen. Een portaalkraan maakt zwaar werk licht en lastige plekken bereikbaar.

Bekijk eens onze gebouwde kranen +
Constructies Specials Hijsmij

Specials

Natuurlijk bestaat niet voor elke huis-uitdaging een standaard oplossing. Hijsmij.nl heeft zich met de jaren gespecialiseerd in het maken van speciale hijsconstructies, met mooie resultaten.

Bekijk onze speciale constructies +
   Wattweg 9a (Hal 2)
3208 KH, Spijkenisse
+31 (0)6 470 53 777
+31 (0)6 245 82 485
info@hijsmij.nl


     

Copyright Hijsmij 2008 - 2023