Vragen?     06 470 53 777 / 06 245 82 485
info@hijsmij.nl


Specials

Natuurlijk zijn er veel meer hijsmiddelen of hijsoplossingen nodig dan werkbakken, hijsbalken of kranen. Door onze ervaring en samenwerking met goede constructeurs kunnen wij voor al uw huisuitdagingen hijsoplossingen aanbieden die perfect aansluiten bij uw behoefte. Dit kan zijn in de vorm van het construeren van specials of hisjbegeleiding op maat aanbieden met de bijbehorende constructie of ontwerp werk.


Special-constructies

Voor sommige opdrachten kan het nodig zijn dat er op maat gemaakte hijsgereedschappen nodig zijn. Voor dit soort klussen bent u bij Hijsmij aan het goede adres. Met onze ruime ervaring in het construeren van hijsgereedschappen, weten wij precies wat u nodig heeft. Hijsgereedschap voor specifieke klussen teken wij eerst helemaal voor u uit. Vervolgens beginnen we nadat u uw goedkeuring heeft gegeven met het productie proces en krijgt u uw constructie naar wens.


Hijsbegeleiding

Natuurlijk zijn er veel situaties waar er geen maatwerkoplossing voor is in de verhuur. Maar vaak is er ook geen constructie voor nodig maar een oplossing van diverse hijsmiddelen gecombineerd. Bij hijsmij denken wij graag voor u mee, komen we de klus gratis beoordelen/intekenen, denken en werken de oplossing uit, maken een scherpe prijs en voeren indien gewenst de werkzaamheden voor u uit. Vragen is altijd vrij dus neem gerust contact met ons op.


Algemene informatie

Bij het produceren of uitdenken van onze speciale constructies werken we enkel met gecertificeerd staal, uitgebreide tekeningen en berekeningen. Door ons inzicht voor toepasbaarheid, kunnen wij voor u altijd de beste oplossing produceren en uitvoeren. Dit doen wij tegen de hoogste kwaliteitseisen binnen de branche. Met deze principes produceren en plaatsen we al jaren hoogwaardige hijsproducten in allerlei branches. Als u ook interesse heeft in een maatwerk oplossing van Hijsmij.nl kunt u het onderstaande formulier invullen. Dan nemen wij contact met u op om de opties en mogelijkheden te bespreken.

Aanvraagformulier

Bedrijfsnaam
Naam
Email
Telefoonnummer
Wat nodig?
Beschrijving
Cilinder latexfalt koudekerk aan de rijn

Cilinder
Latexfalt
Koudekerk aan de Rijn

X Cilinder latexfalt koudekerk aan de rijn
62 tons weegbrug van marwijk alphen aan de rijn

62 tons weegbrug
van Marwijk
Alphen aan de Rijn

X 62 tons weegbrug van marwijk alphen aan de rijn
Luchtkoeler atm moerdijk

Luchtkoeler
ATM
Moerdijk

X Luchtkoeler atm moerdijk
Motafzuiging van marwijk bergambacht

Motafzuiging
van Marwijk
Bergambacht

X Motafzuiging van marwijk bergambacht
Balkons van marwijk zoetermeer

Balkons
van Marwijk
Zoetermeer

X Balkons van marwijk zoetermeer
Zendmast vws amstelveen

Zendmast
VWS
Amstelveen

X Zendmast vws amstelveen
Mobiele kraan jp van eesteren markthal   rotterdam

Mobiele kraan
JP van Eesteren
Markthal - Rotterdam

X Mobiele kraan jp van eesteren markthal   rotterdam
   Wattweg 9a (Hal 2)
3208 KH, Spijkenisse
+31 (0)6 470 53 777
+31 (0)6 245 82 485
info@hijsmij.nl


     

Copyright Hijsmij 2008 - 2023