Geen meta resultaten gevonden <br /> <b>Warning</b>: Undefined variable $page_title in <b>/data/sites/web/hijsmijnl/www/diensten/index.php</b> on line <b>37</b><br /> /data/sites/web/hijsmijnl/www/diensten/index.php on line 53
" />
Vragen?     06 470 53 777 / 06 160 931 69
info@hijsmij.nl


Diensten-catogerie├źn

Heavy Lifting
Rigger-werk (Hijsbegeleiding)
Keuren

Diensten

Hijsmij.nl bied al jaren diverse diensten aan om het hijsen mogelijk te maken op verschillende vlakken. Zo hebben we 3 verschillende type diensten welke uw werkzaamheden kunnen verbeteren of mogelijk kunnen maken.Diensten Heavy Lifting Hijsmij

Heavy Lifting

Heavy Lifting Equipment word gebruikt om zwaar materieel door middel van een hijskraan te transporteren. Het is hierdoor erg belangrijk dat dit Heavy Lifting Equipemnt van goede kwaliteit is en aan de laatste veiligheidseisen voldoet. Wij kunnen dit voor uw leveren tot hele hoge tonnages.

Bekijk eens de mogelijkheden van ons Heavy Lifting Equipment +
Diensten Rigger-werk (Hijsbegeleiding) Hijsmij

Rigger-werk (Hijsbegeleiding)

Omdat er veel bijzondere hijsklussen zijn welke speciaal hijsbegeleiding nodig hebben van experts voor een goede voltooing van het werk, daarom bied hijsmij de mogelijkheid om onze Riggers het werk te laten doen voor u voor een goede voltooing van het werk.

Bekijk eens wij ons Rigger-werk (Hijsbegeleiding) uitvoeren +
Diensten Keuren Hijsmij

Keuren

Keuren van hijsmiddelen een cruciaal onderdeel om veilig te kunnen hijsen. Al het gereedschap dient gekeurd gebruikt te worden en daarom heeft Hijsmij meerdere keuringsmeesters in dienst om dit voor u uit te voeren. In combinatie met ons online portaal waarin u makkelijk uw certificaten en keuringen kan bekijken, kunnen wij u compleet ontlasten.

Bekijk eens hoe wij onze dienst Keuren uitvoeren +
   Wattweg 9a (Hal 2)
3208 KH, Spijkenisse
+31 (0)6 470 53 777
+31 (0)6 160 931 69
info@hijsmij.nl


 

Copyright Hijsmij 2008 - 2023