Vragen?     06 470 53 777 / 06 245 82 485
info@hijsmij.nl


De missie en visie van Hijsmij.nl

Hijsmij is al jarenlang een begrip in de bouwwereld. Op innovatieve manier zoeken wij de beste-, goedkoopste- en snelste oplossing voor uw hijsklus. Door middel van een aantal speciale hijsgereedschappen die standaard in ons assortiment zitten, kunnen wij u snel van dienst zijn. Maar ook advies- en werk-op-maat leveren wij geheel naar uw wensen.

Missie
Onze missie is elke uitdaging op het gebied van hijsen aan kunnen. Door onze specialisten op het gebied van hijsmiddelen en onze jarenlange expertise zijn we ervan overtuigd elke uitdaging aan te kunnen. Wij werken met u de opdracht uit tot een gekeurd eindresultaat waarbij wij gebruik maken van partners die berekenen, tekenen testen en certificeren. Op deze wijze worden de geleverde artikelen volledig wettelijk uitgewerkt.

Visie
De visie bij onze missie hoort is dat elke hijsproduct van de hoogste kwaliteit moet zijn en jarenlang mee moet kunnen. Door ons te richten op die duurzaamheid in de constructie van producten en de verhuur, kunnen we u altijd een goed product leveren. Onze keuze voor topmerken, sterke leveranciers en ervaring/expertise op het gebied van hijsen kunnen wij u altijd de hoogste kwaliteit bieden voor de laagste prijs.

Door deze principes blijft geen klus ongeklaard. Sinds een korte tijd is Hijsmij.nl gevestigd in Spijkenisse. Door deze centrale ligging kunnen wij bedrijven door het hele land van onze diensten laten profiteren.

Met de jaren hebben we al veel mooie klussen mogen uitvoeren voor alle grote bedrijven in de bouw, offshore en kraanverhuur. Bekijk onze cases bij op onze Projecten pagina in een goede indruk wat we door de jaren heen hebben bereikt. Voor een meer actueler aanbod kunt u terecht op onze LinkedIn-pagina.

Mochten we u overtuigd hebben van onze expertise, neem dan eens contact met ons op en kijk wat wij voor u kunnen betekenen.


Ons team

Bij Hijsmij.nl werken we enkel met gemotiveerde mensen die passen in onze manier van werken, dit zowel voor ons personeel als onze partners. Die combinatie van hijsspecialisten, constructeurs, chauffers, lassers, IT'ers, marketing-experts en andere functies zorgen ervoor dat we u altijd snel kunnen helpen met de bekende kwaliteit. Door een heldere kijk op groei, procesmanagement en resultaten selecteren we enkel mensen die passen in ons bedrijf en een meerwaarde zijn voor u als klant. Hierin kijken we vooral wat iemand kan en niet wat we denken dat mensen kunnen. Zo blijven onze mensen gemotiveerd tot de uiterste te gaan en blijven ze met veel plezier naar hun werk gaan.

Afdelingen

Hijs / Constructieadvies
Marc van Gerwen
   marc@hijsmij.nl
    06 470 53 777Verhuur
Justin Bouwen
   justin@hijsmij.nl
    06 245 82 485

Marc van Gerwen
   marc@hijsmij.nl
    06 470 53 777Administratie
Justin Bouwen
   administratie@hijsmij.nl
    06 245 82 485Logistiek & Keuren
Noah Versteeg
   werkplaats@hijsmij.nl
    06 265 83 488

Wij hopen u zo snel ten dienst te kunnen staan en u zo op een snelle manier te helpen zoals u al jaren van ons gewend ben.

   Wattweg 9a (Hal 2)
3208 KH, Spijkenisse
+31 (0)6 470 53 777
+31 (0)6 245 82 485
info@hijsmij.nl


     

Copyright Hijsmij 2008 - 2023