/data/sites/web/hijsmijnl/www/over-ons.php on line 70
" />


Vragen?      06 160 931 69 / 06 470 53 777 info@hijsmij.nl | NL | EN Verhuur +Diensten +Constructie +SectorenOver onsContact    Menu

De missie en visie van Hijsmij.nl

Hijsmij is al jarenlang een begrip in de bouwwereld. Op innovatieve manier zoeken wij de beste-, goedkoopste- en snelste oplossing voor uw hijsklus. Door middel van een aantal speciale hijsgereedschappen die standaard in ons assortiment zitten, kunnen wij u snel van dienst zijn. Maar ook advies- en werk-op-maat leveren wij geheel naar uw wensen.

Missie
Onze missie is elke uitdaging op het gebied van hijsen aan kunnen. Door onze specialisten op het gebied van hijsmiddelen en onze jarenlange expertise zijn we ervan overtuigd elke uitdaging aan te kunnen. Wij werken met u de opdracht uit tot een gekeurd eindresultaat waarbij wij gebruik maken van partners die berekenen, tekenen testen en certificeren. Op deze wijze worden de geleverde artikelen volledig wettelijk uitgewerkt.

Visie
De visie bij onze missie hoort is dat elke hijsproduct van de hoogste kwaliteit moet zijn en jarenlang mee moet kunnen. Door ons te richten op die duurzaamheid in de constructie van producten en de verhuur, kunnen we u altijd een goed product leveren. Onze keuze voor topmerken, sterke leveranciers en ervaring/expertise op het gebied van hijsen kunnen wij u altijd de hoogste kwaliteit bieden voor de laagste prijs.

Door deze principes blijft geen klus ongeklaard. Sinds een korte tijd is Hijsmij.nl gevestigd in Spijkenisse. Door deze centrale ligging kunnen wij bedrijven door het hele land van onze diensten laten profiteren.

Met de jaren hebben we al veel mooie klussen mogen uitvoeren voor alle grote bedrijven in de bouw, offshore en kraanverhuur.

Mochten we u overtuigd hebben van onze expertise, neem dan eens contact met ons op en kijk wat wij voor u kunnen betekenen.


Ons team

Bij Hijsmij.nl werken we enkel met gemotiveerde mensen die passen in onze manier van werken, dit zowel voor ons personeel als onze partners. Die combinatie van hijsspecialisten, constructeurs, chauffers, lassers, IT'ers, marketing-experts en andere functies zorgen ervoor dat we u altijd snel kunnen helpen met de bekende kwaliteit. Door een heldere kijk op groei, procesmanagement en resultaten selecteren we enkel mensen die passen in ons bedrijf en een meerwaarde zijn voor u als klant. Hierin kijken we vooral wat iemand kan en niet wat we denken dat mensen kunnen. Zo blijven onze mensen gemotiveerd tot de uiterste te gaan en blijven ze met veel plezier naar hun werk gaan.

Contactformulier


Heeft u vragen of interesse in onze producten? Vul dan onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, om u te helpen.


Bedrijfsnaam
Naam
Email
Telefoonnummer
Onderwerp
Geen robot bevestiging   
Bericht