Vragen?      06 160 931 69 / 06 470 53 777 info@hijsmij.nl | NL | EN Verhuur +Diensten +Constructie +SectorenOver onsContact    Menu
> Diensten > Diensten > Riggerwerk

Diensten

   Diensten
     Verkoop
     Heavy Lifting
     Riggerwerk
     Keuren

Riggerwerk

Riggerwerk of hijsbegeleiding zorgt voor het veilig aanslaan van hijslasten, welke bij hijswerkzaamheden moeten worden uitgevoerd en ook om ze bewust te maken van de gevaren die hierbij kunnen ontstaan.

Het is tijdens hijsvluchten belangrijk om op de juiste manier de last te begeleiden en een correcte duidelijke communicatie voeren met de kraanmachinist en ander personeel.

De rigger of hijsbegeleider draagt bij het uitvoeren van hijsplannen een verantwoordelijkheid ten opzichte van het veilig uitvoeren. Hij dient deze verantwoordelijkheid te herkennen, erkennen en ernaar te handelen en daarbij de nodige zorg te betrachten voor de lasten, materieel, milieu, veiligheid en economisch werken.

De hijsbegeleider is met de machinist verantwoordelijk voor het geleverde hijswerk. Daarbij gaat het onder meer om:

   -    Beoordelen van een eenvoudig hijsplan.

   -    Beoordelen riggingplan hijsmiddelen en hijsgereedschap

   -    Inzet en toepassingen bij verschillende soorten kranen en kenmerken en hiervan.

   -    Kennis en toepassing van hijstabellen

   -    Wettelijke verplichtingen m.b.t. het gebruik van kranen, hijsmiddelen en hijsgereedschappen

   -    Te treffen maatregelen op de werkplek voorafgaand aan het werken met kranen

   -    Aansturing en controle op aanpikkers

Bij Hijsmij werken wij veel op projecten op locatie en bieden wij ook deze service voor het werken met onze producten. Dit zodat u altijd veilig, efficiƫnt en snel te werk kan gaan en dit alles tegen een vast uurtarief.

Mocht u interesse of vragen hebben neem dan contact met ons hierover op, om te kijken wat we voor uw project kunnen beginnen.Diensten Diensten Riggerwerk Hijsmij
X Diensten Diensten Riggerwerk Hijsmij

Contactformulier


Heeft u vragen of interesse in onze producten? Vul dan onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, om u te helpen.


Bedrijfsnaam
Naam
Email
Telefoonnummer
Onderwerp
Geen robot bevestiging   
Bericht