Vragen?     06 470 53 777 / 06 160 931 69 info@hijsmij.nl | NL | EN Verhuur +Diensten +Constructie +SectorenOver onsContact    Menu
> Diensten > Diensten > Heavy Lifting

Diensten

   Diensten
     Verkoop
     Heavy Lifting
     Riggerwerk
     Keuren

Heavy Lifting

Als er zware en lompe lasten moeten worden gehesen vergt dit vaak de nodige expertise en ervaring i.c.m. het juiste materieel om dit werk veilig en efficiŽnt uit te kunnen voeren.

Het meest uitdagende project binnen het hijsen van deze zware lasten geldt de juist veilige aanpak en voorbereiding. Daarom maximaliseert Hijsmij de efficiŽntie door een goed georganiseerde voorbereiding die zich als eerst focust op de veiligheid van personen, de lading, de omgeving en natuurlijk het materieel zelf. Door onze expertise, ervaring en beschikbaarheid over goed hijsmaterieel kunnen we met u een goed hijsplan bedenken en opstellen. I.c.m. ons engineeringsbureau kunnen we ook maatwerk hijsconstructies ontwerpen en bouwen om er voor te zorgen dat uw lasten op de meest optimale manier wordt gehesen.

De afgelopen jaren hebben we al veel mooie objecten mogen hijsen zowel in de bouw als de offshore en gaan we geen uitdaging uit de weg.Diensten Diensten Heavy Lifting Hijsmij
X Diensten Diensten Heavy Lifting Hijsmij
Diensten Diensten Heavy Lifting Hijsmij
X Diensten Diensten Heavy Lifting Hijsmij
Diensten Diensten Heavy Lifting Hijsmij
X Diensten Diensten Heavy Lifting Hijsmij

Contactformulier


Heeft u vragen of interesse in onze producten? Vul dan onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, om u te helpen.


Bedrijfsnaam
Naam
Email
Telefoonnummer
Onderwerp
Geen robot bevestiging   
Bericht