Vragen?      06 160 931 69 / 06 470 53 777 info@hijsmij.nl | NL | EN Verhuur +Diensten +Constructie +SectorenOver onsContact    Menu
> Constructie > Constructie > Werkbakken

Constructie

   Constructie
     Werkbakken
     Hijsbalken
     Kranen
     Specials

Werkbakken

Binnen werkbakken kunnen we twee type werkbakken. Die voor personen en materieel/goederen. Hieronder vindt u een beschrijving van de toepassingen van de bakken. Ook vindt u hier aan welke eisen ze moeten voldoen.


Werkbakken materiaal

Werkbakken worden gebruikt om materieel/goederen door middel van een hijskraan of heftruck naar grotere hoogten te transporteren. Het is hierdoor erg belangrijk dat deze werkbakken van goede kwaliteit zijn en aan de laatste veiligheidseisen voldoen. Dit is mogelijk voor grove goederen, gas flessen of verrijdbaar gereedschap. Ook kunt u dit soort bakken krijgen in alle afmetingen en tonnages. Dit geldt ook voor de materialen die naar grote hoogten moeten worden gehesen, deze worden dan in een gecertificeerde materiaalbak getransporteerd. Voor elke klus is er weer een andere afmeting materiaal- of werkbak nodig.

De toegepaste richtlijnen op onze materiaal- en werkbakken zijn de NEN 6770 (Staalconstructies), TGB 1990 (Stabiliteit), NEN-EN 14502-1 (Hijsgereedschappen deel 1).


Personen werkbakken

Voor de veiligheid van uzelf en uw medewerkers zijn goede personen werkbakken van uitstekende kwaliteit prioriteit nummer ??n. Met dit hijsgreedschap kunt u veilig en snel mensen werk laten uitvoeren op grote hoogte. Dit kan door middel van een rechte manbak, hiermee kunt u ergens naast komen voor bijvoorbeel onderhoud of reparaties. Het andere veel gebruikte type is een zogeheten 'vliegerbak', met dit middel kunt u onder bepaalde constructies werken op grote hoogte. Hijsmij maakt al jaren lang personen werkbakken op maat die voldoen aan alle hedendaagse eisen en geschikt zijn voor uw uitdaging.

De toegepaste richtlijnen op onze personen werkbakken zijn de NEN 6770 (Staalconstructies), TGB 1990 (Stabiliteit), NEN-EN 14502-1 (Hijsgereedschappen deel 1).


Algemene informatie

Door gebruik te maken van gecertificeerd staal, uitgebreide tekeningen en berekeningen en inzicht voor toepasbaarheid, kunnen wij voor u altijd de beste bak voor uw klus produceren en leveren. Dit tegen de hoogste kwaliteitseisen binnen de branche. Hierdoor mogen we al jaren onze werkbakken over de hele wereld leveren voor goede prijzen. Als u ook interesse heeft in een werkbak kunt u het onderstaande formulier invullen. Dan nemen wij contact met u op om de opties en mogelijkheden te bespreken.Constructie Constructie Werkbakken Hijsmij
X Constructie Constructie Werkbakken Hijsmij
Constructie Constructie Werkbakken Hijsmij
X Constructie Constructie Werkbakken Hijsmij
Constructie Constructie Werkbakken Hijsmij
X Constructie Constructie Werkbakken Hijsmij
Constructie Constructie Werkbakken Hijsmij
X Constructie Constructie Werkbakken Hijsmij

Contactformulier


Heeft u vragen of interesse in onze producten? Vul dan onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, om u te helpen.


Bedrijfsnaam
Naam
Email
Telefoonnummer
Onderwerp
Geen robot bevestiging   
Bericht